Una trentena de rescatats a l’incendi de la nau abandonada de Badalona, on hi podia haver fins a dues-centes persones

Fins ara s'ha comptabilitzat disset ferits, dos de crítics i quatre de greus

Aspecte de la façana de la nau industrial abandonada i ocupada en flames a Badalona el 9 de desembre del 2020. / Jordi Pujolar

Els Bombers de la Generalitat han rescatat una trentena de persones de l’incendi de la nau industrial abandonada i ocupada que des de les nou de la nit crema a Badalona. El cos d’emergències ha indicat que l’incendi està completament desenvolupat. De moment hi ha disset persones ferides, dues de les quals de caràcter crític i quatre de caràcter greu, però no és descartable que la xifra augmenti atès que segons els càlculs de l’Ajuntament a dins la nau hi han arribat a conviure de 150 a 200 persones. Diverses persones també han escapat de les flames saltant per les finestres de l’edifici. 28 dotacions dels Bombers continuen treballant per intentar apagar l’incendi.

Port de Tarragona