El TSJC declara ferma la sentència que anul·la l’ordenació urbanística del sector on s’ha d’ubicar Hard Rock

El termini per completar la compravenda dels terrenys acaba el 15 de desembre

Terrenys del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) el 2017. / Núria Torres

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha declarat ferma la sentència que declarava parcialment nul el Pla Director Urbanístic (PDU) de reordenació de l’àmbit del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, no s’ha de construir el complex de Hard Rock. La declaració s’ha produït després que la Generalitat no hi presentés recurs, segons ha assegurat la plataforma Aturem BCN World. Paral·lelament, el 15 de desembre acaba el termini perquè la Generalitat adquireixi els terrenys de La Caixa per, posteriorment, traspassar-los a la multinacional nord-americana. El portaveu d’Aturem BCN World, Joan Pons, ha apuntat a l’ACN que té «molts dubtes» que l’operació es completi.

Port de Tarragona