La família reial felicita el Nadal amb una targeta que inclou la signatura del rei emèrit

La tradicional postal cedeix el protagonisme aquest any a les dues filles de Felip i Letizia

La família reial ha emès l’habitual felicitació de Nadal que inclou una targeta amb la signatura del rei emèrit, instal·lat des de fa quatre mesos a l’Aràbia Saudita mentre augmenta la pressió al seu entorn per les suposades evasions fiscals. La felicitació està protagonitzada per les dues filles de Felip VI i Letizia, la princesa Leonor i la infanta Sofía, que ocupen la cara principal de la tradicional postal. Al darrere hi apareixen les seves signatures i les dels seus pares amb una inscripció en castellà i anglès que diu ‘Que aquest Nadal ens porti un Any Nou 2021 especialment ple d’esperança». Al costat de la postal, se n’adjunta una altra amb les signatures de Joan Carles de Borbó i Sofia i el text ‘Felices Pasqües i Any Nou 2021’.

Port de Tarragona