Un conductor envesteix un grup de manifestants al centre de Nova York

La Policia ha dit després d'una primera inspecció que els afectats de diverses lesions serien sis persones i no es tem per la vida de cap d'elles, tot i que són dades provisionals.

Un vehicle ha envestit un grup de manifestants a la cruïlla del carrer 39 Est i la Tercera Avinguda, al centre de Manhattan, a Nova York, sense que s’hagi donat un resultat oficial de ferits. En un primer moment no es tem per la vida de cap dels afectats, tot i que sembla en un primer moment -segons la policia- que serien sis persones els que haurien patit cops per part d’un vehicle de color negre. La Policia va instar a les persones a evitar l’àrea on s’ha registrat l’atropellament massiu.

Minuts després s’ha detingut una dona.

AMPLIAREM

Port de Tarragona