La Policia de Nova York abat a un home que disparava amb un rifle a una església de Manhattan

Un home ha estat abatut aquesta tarda al centre de Manhattan per agents de la Policia de Nova York, després que protagonitzes un tiroteig a l’exterior de l’església de Saint John Divine, on s’estava celebrant un concert nadalenc.

No s’han comunicat oficialment les lesions que ha patit l’home que disparava o si ha perdut la vida, ja que va ser traslladat a un hospital en estat crític. El fet s’ha registrat a les quatre d’aquesta tarda (hora Nova York). En acabar el concert, la gent sortia de l’església quan es van començar a sentir trets d’arma llarga, que ha provocat el pànic entre els assistents a l’acte, que han començat a córrer pel carrer espantats. La Policia que cobría la seguretat de l’acte ha abatut l’home i va comprovar que no hi havia més atacants.

Port de Tarragona