El rei emèrit hauria estat ingressat per covid-19 en una clínica d’Abu Dhabi, segons el diari ‘Ara’, però casa real ho desmenteix

Un comunicat posterior de la casa real desmenteix que es trobi ingressat per covid-19

El rei emèrit Joan Carles I, en una foto d'arxiu del 2014

Joan Carles I, el rei emèrit, va ingressar la setmana passada en una clínica d’Abu Dhabi després d’haver-se contagiat de covid-19, segons informa el diari ‘Ara’. Segons el diari, va ingressar a la Clínica Cleveland d’Abu Dhabi i es desconeix el seu estat actual. Tampoc es coneix com s’hauria contagiat. En la mateixa notícia, l»Ara’ explica que fonts de la Casa Reial consultades asseguren que no tenen informació sobre el rei emèrit. Joan Carles I fa quatre mesos que es troba a Abu Dhabi.

Desmentit de casa real

En un comunicat emès posteriorment, la casa real ha desmentit que el rei emèrit estigui ingressat en una clínica d’Emirats Àrabs Units per haver-se contagiat de covid-19. Les mateixes fonts afirmen que no tornarà a Espanya per Nadal al·legant «cuestiones relacionadas con la pandemia».

Port de Tarragona