Atropellament mortal d’un vianant a l’N-340 a Vilafranca del Penedès

Ja són 104 les persones que han mort que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària de Catalunya

arxiu

ACN Vilafranca del Penedès .- Un vianant ha mort atropellat per un turisme aquest dilluns al vespre a l’N-340 a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 19.49 hores al punt quilomètric 1.211 de l’N-340, en sentit sud i a tocar del polígon industrial Clot del Pujolet. Arran de la incidència, s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, ja són 104 les persones que han mort que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària de Catalunya. Pel que fa a l’afectació viària, la carretera s’ha tallat en el tram de l’accident en tots dos sentits de la marxa i hi ha mig quilòmetre de cua.

Port de Tarragona