Pfizer endarrereix a dimarts l’entrega de vacunes a l’Estat prevista per aquest dilluns per un problema en l’enviament

La farmacèutica ha comunicat retards a vuit països europeus

Primer pla d'una de les dosis de la vacuna contra la covid-19.

Pfizer ha comunicat al Ministeri de Sanitat que la remesa de vacunes que s’havia compromès a lliurar aquest dilluns arribarà finalment dimarts, segons ha informat el ministeri. En un comunicat, Pfizer Espanya ha explicat que va ser informada aquest diumenge a la nit per la seva fàbrica de Puurs (Bèlgica) del retard en l’enviament a vuit països europeus, entre ells l’Estat espanyol. La farmacèutica apunta a un problema en el procés de càrrega i enviament, que ja està resolt. Segons la companyia, la pròxima entrega de vacunes a l’Estat «es retardarà unes hores i arribarà a Espanya el dimarts 29 de desembre per a la continuació de la vacunació en tot el territori nacional».

Port de Tarragona