Troben un cadàver en avançat estat de descomposició en una cova de Portbou

La Guàrdia Civil i Salvament Marítim han portat el cos fins al Port de la Selva i l'autòpsia mirarà d'identificar-lo

Imatge de satèl·lit de la Cova de Xamuixa / Google Maps

Un cadàver en avançat estat de descomposició ha aparegut aquest dimarts a la tarda en una cova de Portbou (Alt Empordà). La Guàrdia Civil i Salvament Marítim –amb l’embarcació Salvamar Alnilam- s’han desplaçat fins a la zona per recuperar el cos. El cadàver es trobava a tocar de la cova d’en Xamuixa, al sud del terme municipal i a prop del port de Portbou, i ha estat traslladat a la població veïna del Port de la Selva. Allí, la comitiva judicial ha realitzat l’aixecament del cadàver –que encara es desconeix si és home o dona- i ha ordenat la realització d’una autòpsia. La Guàrdia Civil revisarà les bases de desapareguts per mirar d’identificar el cos, a l’espera també dels resultats de les proves forenses.

Port de Tarragona