La policia grega avisa a la d’Alacant que una noia va publicar a TikTok que es volia suïcidar

La Policia Nacional va evitar el suïcidi de la menor

La Policia Nacional han evitat el suïcidi d’una menor que va publicar les seves intencions en TikTok. La urgent intervenció ha estat desenvolupada gràcies a l’eficaç col·laboració internacional, després de rebre la Policia Nacional una informació procedent de la policia grega que indicava les intencions suïcides publicades per una jove a la xarxa social.

La investigació va començar quan la Divisió d’Criminalitat Informàtica
Helena va detectar a una usuària de TikTok que estava expressant la intenció de acabar amb la seva vida. Després de diverses gestions, els agents grecs van ubicar a la dona a casa nostra i van comunicar els fets a través de les unitats nacionals d’Interpol a la Divisió de Cooperació Internacional de la Policia Nacional, per tal de comprovar la veracitat dels fets i l’estat de salut de la usuària.

Un cop analitzada la informació per part dels agents especialitzats en
Espanya, es van realitzar ràpides gestions fins esbrinar que es tractava d’una menor d’edat, de nacionalitat belga, i amb domicili a una localitat de la província d’Alacant. Ràpidament, diversos agents destinats a la propera
localitat de Benidorm es van desplaçar fins a l’adreça a efectes de
comprovar l’estat de salut de la jove.

Un cop al domicili de la menor, i entrevistats amb els seus pares, els
policies van comprovar que les intencions suïcides eren veraces ja que teniamarques de talls en les seves dues nines. Per tal motiu es va sol·licitar la presència de serveis sanitaris al lloc i, amb l’autorització dels progenitors, va ser traslladada a un centre hospitalari per a la seva valoració i tractament.

Port de Tarragona