Els Bombers extingeixen un incendi a Reus que ha obligat a desallotjar nou veïns durant unes hores

El cos també ha actuat en un altre foc en un pis de l'Hospitalet de Llobregat

Bombers

Els Bombers de la Generalitat han extingit un incendi en un habitatge de Reus que ha obligat a desallotjar sis veïns del bloc i tres més de l’edifici del costat. El foc s’ha originat a la quarta planta d’un edifici del carrer Alt del Carme pocs minuts després de les 18h i hi han participat 4 dotacions dels Bombers. Pocs minuts abans de les 21h els veïns afectats han pogut tornar a casa seva.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha valorat ‘in situ’ un menor per possible afectació per fum però no ha estat evacuat. Cinc dotacions dels Bombers també han treballat aquesta tarda en un foc a una habitació d’un pis de l’Avinguda Amèrica de l’Hospitalet de Llobregat. Dues persones han estat evacuades afectades pel fum.

Port de Tarragona