Desallotgen una vintena de vehicles provinents de la rave de Llinars que s’havien instal·lat a la platja d’Arenys de Mar

La Policia Local identifica i denuncia els acampats

Foto: @davidae74

La Policia Local d’Arenys de Mar ha desallotjat una vintena de vehicles que provenien de la ‘rave’ de Llinars i que s’havien instal·lat a la platja d’Arenys. Segons fonts municipals, cap a les 11 del matí han rebut avisos de veïns del municipi que alertaven que hi havia diverses furgonetes i camions arribant a la zona. Poc després el cos policial ha identificat i denunciat els propietaris dels vehicles –onze en total- i els ha convidat a marxar. Tot i això, han anat arribant escalonadament més assistents de la festa de Llinars i en una segona i tercera tongada han s’han desplaçat a la zona cinc i quatre vehicles més, respectivament, que també han estat desallotjats. A quarts de cinc de la tarda el dispositiu policial segueix actiu.
Segons fonts de l’Ajuntament, la majoria de persones que s’havien intentat instal·lar a la platja són estrangeres.

Segons fonts dels Mossos, després del desallotjament a Llinars els participants a la macrofesta s’han anat dispersant per altres zones del territori. La policia catalana ha assegurat que ja no els consta cap assentament. Tot i això, sí que han detectat que alguns dels assistents a la ‘rave’ han ocupat un local privat a Tagamanent, però segons el protocol els Mossos no actuaran fins que no hi hagi denúncia del propietari.

Port de Tarragona