Detenen dos joves com a presumptes autors de l’agressió i robatori del mòbil a un menor al barri de Sants de Barcelona

La policia investiga un tercer implicat i ha identificat la resta de membres del grup

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves com a presumptes autors de l’agressió i robatori del mòbil a un menor al barri de Sants de Barcelona. Els agents investiguen una tercera persona implicada com a presumpte autor de l’agressió i han identificat la resta de membres del grup. En aquest sentit la investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Cap a dos quarts de vuit de la tarda del 3 de gener un grup de joves va agredir un noi menor d’edat i li van robar el telèfon mòbil. L’aparell ha estat recuperat i retornat al seu propietari.

Els fets van tenir lloc prop de Can Batlló, al barri de Sants de Barcelona. L’agressió es va enregistrar en vídeo i es va difondre a les xarxes, on s’ha viralitzat. Al vídeo es pot veure com el grup etziba diversos cops de puny i puntades de peu a la víctima, que al final aconsegueix escapar. L’endemà de l’incident, el 4 de gener, el jove va denunciar l’agressió i el robatori a comissaria.

Port de Tarragona