banner Generalitat

Els Mossos d’Esquadra detenen a un cinquè jove involucrat en l’agressió al menor de Sants

El magistrat del jutjat de menors número 3 de Barcelona va decidir dimecres deixar en llibertat vigilada els quatre menors

arxiu

Els Mossos d’Esquadra han informat de la detenció d’un quart i un cinquè jove involucrat en l’agressió a un menor al districte de Sants el passat 3 de gener. El magistrat del jutjat de menors número 3 de Barcelona va decidir dimecres deixar en llibertat vigilada els quatre menors (tres nois i una noia) que van participar en l’agressió. Els fets, que van tenir lloc el 3 de gener al vespre, es van difondre per les xarxes socials.

Tots quatre tenen prohibit apropar-se o comunicar-se amb la víctima, que va presentar denúncia l’endemà per l’agressió i pel robatori del seu telèfon mòbil. La fiscalia de menors de Barcelona té obert l’expedient pels delictes de robatori amb violència i intimidació i també per lesions.

Port de Tarragona