Mor la dona que havia estat ferida per un tret en el marc dels aldarulls al Capitoli dels Estats Units

S'activa el toc de queda decretat per l'alcaldessa de Washington

La víctima (amb una motxilla vermella amb franges blanques), en el moment de rebre el tret que la va ferir al coll. / Infoemergencias

Una dona ha mort aquest dijous en el marc dels aldarulls al Capitoli dels Estats Units. Així ho han confirmat diversos mitjans, com la cadena de televisió nord-americana ‘NBC News’ o la ‘CNN’. La víctima havia estat ferida de gravetat prèviament durant l’assalt dels manifestants pro-Trump al Congrés, que tenia com a objectiu evitar la corroboració del resultat de les darreres eleccions. Durant l’episodi s’han produït diversos episodis violents i s’han sentit trets. Els assaltants s’han enfrontat amb els agents de seguretat de l’edifici. L’assalt també ha deixat un home de 24 anys en estat crític després de trepar i caure d’una bastida. També hi ha hagut diversos policies que han quedat ferits. Paral·lelament s’ha activat el toc de queda decretat per l’alcaldessa de Washington, Muriel Bowser. Aquest durarà des de les 6 de la tarda, fins a les 6 del matí de l’endemà. Un fet que ha ajudat a rebaixar el nombre de persones que hi havia a l’exterior de l’edifici, juntament amb l’anunci del president sortint, Donald Trump, qui ha demanat a la gent que marxi a casa.

Port de Tarragona