Els Mossos detenen «l’autor principal» de la pallissa a un menor a Sants

Fins ara s'han detingut set persones relacionades amb els fets

Arxiu

Els Mossos han detingut «l’autor principal» de la pallissa a un menor d’edat al districte barceloní de Sants, a l’entorn de Can Batlló, el 3 de gener. Amb aquest ja són set els detinguts per l’agressió i pel robatori del telèfon mòbil de la víctima. Aquesta mateixa tarda s’ha detingut una noia menor d’edat també vinculada als fets. La pallissa va ser enregistrada en un vídeo que es va difondre a les xarxes socials i es va fer viral. El jove va denunciar els fets l’endemà. La policia va recuperar el telèfon mòbil i el va tornar al seu propietari. Després ha detingut set persones vinculades a la pallissa. Quatre han quedat en llibertat i un ha passat a un centre de menors, a l’espera del que passi amb els dos últims detinguts.

Port de Tarragona