banner Generalitat

Mor una persona en l’incendi d’una casa a Garcia

El foc s'ha produït a la planta baixa però ha cedit el forjat superior i la zona és inestable

Casa afectada per l'incendi a Garcia. / Bombers

Una persona ha mort aquest dissabte en l’incendi d’una casa a Garcia (Ribera d’Ebre). El foc s’ha produït a la planta baixa, però ha cedit el forjat que separa aquesta planta de la primera i la zona és inestable, han explicat els Bombers a l’ACN, que treballen per poder controlar l’incendi. De moment hi ha molta càrrega de material cremant.

Evacuació a un edifici de Bellver de Cerdanya

D’altra banda, aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat també han extingit un incendi en un edifici de Bellver de Cerdanya on ha cremat la xemeneia i s’ha propagat per la teulada (avís 00.31h). S’han evacuat a set persones, sense que es registressin ferits.

Port de Tarragona