Cinc morts a trets després que un home disparés indiscriminadament a persones als carrers d’Illinois

Entre les víctimes es troba l'atacant

Cinc persones van morir dissabte, entre elles el presumpte autor abatut per la policia, i dues van resultar greument ferides en una sèrie de tirotejos a l’estat d’Illinois, informen televisions nordamericanes.

El primer tiroteig, que va tenir lloc en una farmàcia CVS a Chicago a la tarda, va causar la mort d’un home de 30 anys d’edat. Quan agents de policia van arribar a el lloc, el sospitós va fugir i, durant la fugida, va matar a trets tres persones més.

A l’arribar a un restaurant IHOP a Evanston, el sospitós va prendre a una dona com a ostatge, a la qual després va disparar i que està des de llavors hospitalitzada en estat crític.

Una noia de 15 anys, qui va rebre un tret al cap, també va ser traslladada a l’hospital i es troba ara en estat crític. La policia ha identificat a el sospitós com Jason Nightengale, de 32 anys d’edat. Es desconeixen de moment el motiu dels atacs armats.

Port de Tarragona