banner Generalitat

El CDR Adrià Carrasco torna a Catalunya després de més de dos anys i mig a l’exili un cop arxivada la seva causa

L'activista ha participat en una roda de premsa a les portes del TSJC

Adrià Carrasco i Tamara Carrasco a les portes del TSJC aquest dilluns 11 de gener del 2021. / Miquel Codolar

L’activista Adrià Carrasco ha tornat a Catalunya després de més de dos anys i mig a l’exili. Ho ha anunciat el seu grup de suport en una roda de premsa a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), on ha participat el propi Carrasco. Un jutjat de Granollers ha arxivat la seva causa. El membre dels CDR va fugir a Bèlgica després que la Guàrdia Civil es presentés a casa seva la matinada del 10 d’abril del 2018, buscant-lo per terrorisme, rebel·lió i sedició per haver participat en talls de carretera i obertura de peatges coincidint amb les operacions de sortida i retorn de la Setmana Santa del 2018. La Guàrdia Civil sí que va detenir Tamara Carrasco, que va ser absolta dos anys i mig després.

Port de Tarragona