Un mort i dos ferits lleus en caure el vehicle en què viatjaven al canal de Seròs, a Aitona

Els ferits han estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Imatge de l'accident de Castellbisbal facilitada per Bombers de la Generalitat.

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides aquest dimarts en caure el vehicle en què viatjaven al canal de Seròs, a Aitona (Segrià), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de nou de la nit al punt quilomètric 8 de la carretera LP-7041 per causes que estan sota investigació. El cotxe circulava en sentit Seròs. Els dos ocupants ferits, de caràcter lleu, han estat traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Arran de la incidència s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 3 les persones que han mort en accident de trànsit en el que va d’any a la xarxa viària interurbana de Catalunya .

Camió de ferralla a Castellbisbal

D’altra banda, un camió carregat de ferralla va bolcar ahir a la tarda a la B-225 a Castellbisbal. Els bombers han excarcerat el conductor ferit que estava atrapat a la cabina i el SEM l’ha evacuat. La càrrega ha afectat també un turisme.

Port de Tarragona