Puigdemont acusa González Pons de trencar la confidencialitat de la comissió del suplicatori

Demana explicacions al president del Comitè d'Assumptes Jurídics del Parlament Europeu

Toni Comín, Clara Ponsatí i Carles Puigdemont al seu escó al Parlament Europeu a Estrasburg al mes de febrer. / Natàlia Segura

L’expresident de la Generalitat i eurodiputat Carles Puigdemont ha acusat aquest dijous a l’europarlamentari del PP Estéban González Pons de trencar la confidencialitat de la comissió del suplicatori en què es discuteix si es manté o s’anul·la la immunitat parlamentària del mateix Puigdemont, de Clara Ponsatí i de Toni Comín a petició del jutge Pablo Llarena. A la sortida de la reunió el popular ha atès els mitjans i ha assegurat que hi ha una «clara majoria» a favor del suplicatori del magistrat. Puigdemont s’ha adreçat via Twitter al president del Comitè d’Assumptes Jurídics del Parlament Europeu, l’eurodiputat de Cs Adrián Vázquez Lázara, per demanar-li explicacions.»Algun comentari sobre aquest trencament de les normes de confidencialitat? És una broma?», ha preguntat Puigdemont a Vázquez Lázara.

Port de Tarragona