banner Generalitat

La família d’Helena Jubany demana una investigació policial sobre la seva mort i proposa que l’assumeixin els Mossos

Declaren els primers tres testimonis després de la reobertura del cas per l'assassinat de fa 20 anys

L'advocat de la família Jubany, Benet Salellas, atén els mitjans de comunicació a la sortida dels Jutjats de Sabadell, el 15 de gener de 2021. / Jordi Pujolar

Jordi Pujolar / Albert Segura Lorrio.- La família d’Helena Jubany demana que la policia judicial investigui la mort de la jove mataronina l’any 2001 a Sabadell. Ho fa després que aquest divendres han declarat als jutjats de la capital vallesana els tres primers testimonis després de la reobertura del cas. Un cop escoltades les seves versions, l’advocat de la família, Benet Salellas, ha anunciat que presentaran l’escrit amb la petició el proper dilluns, en què també proposaran que de manera prioritària sigui la Unitat Central d’Homicidis dels Mossos d’Esquadra qui assumeixi la investigació, donada la seva especialització en tancar casos encara no resolts. La voluntat és agilitzar els processos per evitar que el cas prescrigui i no es puguin investigar altres persones.

Port de Tarragona