Troben una altra persona morta als carrers de Barcelona vuit dies després de la mort per fred dels dos sensellar

El cos no presentava indicis de criminalitat i estava al carrer Consell de Cent

Imatge d'unes vambes i uns cartrons dins un caixer de Barcelona. / Laura Fíguls

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha trobat una altra persona morta al carrer vuit dies després de la mort per fred de dos sensellar, segons han confirmat a l’ACN els Mossos d’Esquadra. El cos de l’home ha estat trobat cap a les quatre de la tarda al carrer Consell de Cent, i no presentava signes de criminalitat. Dilluns passat es van trobar també morts al carrer dues persones més, una al parc de la Ciutadella i l’altra a la Barceloneta. L’autòpsia posterior va determinar que ambdues havien mort per hipotèrmia i afeccions pulmonars i cardíaques.

Port de Tarragona