El detingut pels tres assassinats de sensellars a Barcelona va intentar fugar-se de Can Brians amb una corda feta amb llençols

Un funcionari a Brians 1 en una imatge d'arxiu. / Jordi Pujolar

Thiago Fernandes, el brasiler de 35 anys detingut a l’abril de l’any passat acusat d’assassinar tres sensellars a Barcelona va intentar fugir de la presó de Can Brians el 10 de juny del 2019, informa la Cadena SER. El pres, ingressat en la Unitat Psiquiàtrica de Brians 1, va elaborar una corda feta amb llençols que volia utilitzar una vegada pogués accedir a l’exterior de l’edifici, on arribaria per les reixes de ventilació.

Després d’aquest intent d’evasió, va ser traslladat a Quatre Camins, on se li va aplicar el protocol anti fugues, segons les mateixes fonts.

Thiago Fernandes va ser detingut com a presumpte autor de la mort de tres rodamons, a qui hauria colpejat amb una barra de ferro a diferents llocs de Barcelona a finals del mes d’abril de 2019. Vivia a una caravana a Sant Cugat.

Port de Tarragona