Busquen un individu que s’ha endut un sac amb prop de 60.000 euros d’un furgó blindat a Manresa

L'home ha forcejat amb els agents de seguretat i ha fugit corrent amb el botí

Oficina del Banc de Santander al passeig Pere III de Manresa. / GM

Els Mossos d’Esquadra busquen un individu que aquest divendres s’ha endut un sac amb prop de 60.000 euros d’un furgó blindat al mig de Manresa, segons ha publicat ‘El País’ i ha confirmat a l’ACN el cos policial. Els fets han tingut lloc cap a les 11 del matí quan un dels agents de seguretat del furgó sortia amb els diners d’una sucursal del Banc Santander del passeig Pere III de la capital del Bages. En aquell moment un home se li ha acostat corrent i, després de mantenir un forceig amb ell, ha aconseguit prendre-li el sac i ha fugit igualment corrent pel centre de la ciutat.

Port de Tarragona