Detinguda una dona per la mort de la seva parella a Viladecans

El jutge ha decretat secret de sumari. La víctima és un home de 65 anys i la presumpta homicida en té 37.


Investigació Criminal de Mossos ha detingut una dona, de 37 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpta autora de l’homicidi d’un home, la seva parella sentimental, informa el cos policial. El succés s’ha produït al carrer Carles Altés. La víctima tenia 65 anys.

Els fets han passat al voltant de les 20:50 hores del vespre del diumenge 31 de gener, a l’interior d’un domicili de la població de Viladecans, al Baix Llobregat.

S’ha activat la comitiva judicial i els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud es fan càrrec de la investigació. El Jutjat d’Instrucció núm. 6 de Gavà ha decretat el secret d’actuacions.

Port de Tarragona