Robles premia l’excap de l’Estat Major de la Defensa dimitit per haver-se vacunat

La ministra de Defensa nomena l'ex JEMAD com a membre d'una ordre que reconeix la "conducta irreprotxable" dels militars

El cap de l'estat major JEMAD, Miguel Ángel Villarroya, durant una roda de premsa. / Pool

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica aquest dimecres un reial decret aprovat al Consell de Ministres que nomena el General de l’Aire Miguel Ángel Villarroya com a membre de l’Assemblea de la Reial i Militar Ordre de Sant Hermenegildo. Villarroya ocupava el càrrec de cap de l’Estat Major de Defensa (JEMAD) fins el passat 23 de gener, quan va haver de dimitir després que es conegués que s’havia vacunat contra la covid saltant-se la cua. El nomenament s’ha fet a proposta de la ministra de Defensa, Margarita Robles, que el premia amb una ordre reservada als militars que han fet gala de la seva «constància en el servei» i que han mantingut una «conducta irreprotxable».

Port de Tarragona