El Govern planteja el confinament comarcal i allargar una hora l’obertura de la restauració a l’hora d’esmorzar i dinar

Aquest dijous al matí hi ha una reunió del Procicat per acabar-ho de decidir

Terrasses a la plaça Corsini de Tarragona. / Eloi Tost


El Govern planteja passar del confinament municipal al comarcal i també allargar una hora l’obertura de la restauració en els dos torns que actualment estan permesos, el d’esmorzar i el de dinar. Per tant, bars i restaurants podrien obrir ara de 7.30 a 11.30 i de 13 a 16.30, segons ha avançat Rac 1 i han confirmat a l’ACN fonts del Govern. Aquest dijous al matí està prevista una nova reunió del Procicat per acabar de decidir les mesures que regiran a partir del proper dilluns. El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ja va apuntar que serien de continuïtat, però amb petites obertures.

Port de Tarragona