Uns gossos salvatges ataquen una granja de Tavèrnoles i maten més de 200 ovelles

L'alcalde del municipi demana la col·laboració de la gent per localitzar els animals que haurien entrat al corral

Agents Rurals instal·lant caixes trampa i càmeres per detectar i capturar els animals. / Agents Rurals

Uns gossos salvatges han atacat una granja de Tavèrnoles (Osona) deixant un total de 221 ovelles mortes. Els fets han passat la matinada d’aquest dissabte. L’alcalde del municipi, Carles Banús, ha denunciat els fets a través de Twitter i ha demanat la col·laboració de la gent per localitzar els animals que haurien entrat al corral. «Agrairem qualsevol informació, sobretot aviseu als Mossos per poder-los capturar», ha subratllat. Paral·lelament, el cos dels Agents Rurals ha instal·lat dues caixes trampa i càmeres de fototrampeig a la zona del corral de la granja afectada, recordant que els gossos tenen «instint de depredació» i que és «imprescindible» dur-los lligats quan passen a prop d’un ramat.

Port de Tarragona