Els vigilants municipals capturen un cangur que es passejava pels carrers de Roda de Ter

Han agafat el ualabi de sota un cotxe després que s'escapés de la casa d'un particular

Captura de la pantalla d'un dels vídeos que circulen per les xarxes socials de l'animal de Roda de Ter. / ACN


Sorpresa aquest divendres al matí a Roda de Ter (Osona) per la presència d’un ualabi, un exemplar de la família dels cangurs i més petit, saltant pels carrers del municipi. Els vigilants municipals han rebut el primer avís d’una veïna a les 8 h. que els ha dit que al carrer Ramon Martí hi havia una «guilla saltant». Fonts del cos han explicat a l’ACN que seguidament han rebut la trucada d’un veí per la presència d’un cangur petit. També els ha alertat el 112. S’han desplaçat fins al lloc i a les 8.30 h. han trobat l’animal a sota d’un cotxe. Amb l’ajuda de veïns, han aconseguit capturar-lo sense problemes. «Era molt manyac, l’hem agafat per la cua i el propietari finalment se l’ha emportat amb el cotxe», han detallat.

El ualabi s’havia escapat aquest divendres al matí de la casa d’un particular que té una empresa dedicada a espectacles i a la doma d’animals. Els Agents Rurals s’encarregaran de comprovar la documentació de l’animal. El cos de vigilants descarten denunciar el propietari perquè consideren que ha estat un accident sense haver ocasionat danys.

Port de Tarragona