S’entrega el menor de 14 anys acusat d’haver mort un jove de 17 d’una ganivetada a Badalona

El noi estava identificat i aquest matí s'ha presentat de forma voluntària a la comissaria

arxiu / archivo

S’ha entregat el menor de 14 anys al qual s’acusa d’haver mort un jove de 17 d’una ganivetada en el marc d’una baralla diumenge passat a Badalona. La víctima va ingressar en estat crític a l’Hospital Germans Trias, on va morir dimarts. La baralla va tenir lloc cap a les onze del matí entre dos grups que es van enfrontar a l’altura del número 24 del carrer Torrent d’en Grau. Poc després dels fets, l’alcalde Xavier Garcia Albiol afirmava que l’agressor era un noi de 14 anys «totalment localitzat». Els Mossos d’Esquadra tenien, efectivament, identificat el presumpte autor de la ganivetada mortal. Fa unes hores, el menor s’ha presentat de forma voluntària a la comissaria dels Mossos a Badalona, on ha quedat detingut.

Port de Tarragona