ACTUALITZACIÓ: Almenys 29 detinguts en la segona nit d’aldarulls a Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona

Se'ls acusa de resistència, desobediència i atemptat a agents de l'autoritat, així com de desordres púbics

Un manifestant es planta davant de furgonetes dels Mossos d'Esquadra durant unes protestes contra l'empresonament del cantant Pablo Hasel el 17 de febrer del 2021 a Barcelona. / Blanca Blay

Els Mossos han detingut almenys 29 persones en la segona nit d’aldarulls per l’empresonament del raper Pablo Hasel. A Barcelona hi ha hagut 10 arrestats: un a Rambla Catalunya amb plaça Catalunya per atemptat a agents de l’autoritat amb el llançament d’objectes; tres a plaça Catalunya per desordres públics; quatre a Bruc amb Casp, i dos a Bergara amb Pelai per rebentar un concessionari de cotxes a Diputació amb Gran Via. A Lleida hi ha hagut 12 detinguts: un a la zona de Doctor Fleming; dos a Doctor Combelles, un a Roca Llaurador, dos al carrer Bisbe Martí Ruano, i sis a les rodalies de la Rambla d’Aragó i el carrer Lluís Companys per desordres públics. A Girona hi ha cinc detinguts i a Tarragona dos.
(Aquesta notícia actualitza l’anterior sobre el mateix tema amb un nou balanç de detinguts)

A Girona, una persona ha estat detinguda a la zona del Pont de Pedra per llançaments a la línia policial, dues més davant de la Subdelegació del Govern, una altra a la zona de les Rambles, i una cinquena a la plaça del Vi per desordres públics.

Pel que fa a Tarragona, els Mossos han detingut dues persones al carrer d’en Salines, una per atemptat a agents de l’autoritat i una altra per resistència i desobediència.

Port de Tarragona