Mor un home en un incendi en un habitatge de Castelldefels

El foc ha cremat una pila de papers i una ampolla de gas butà i els Bombers l'han apagat en un quart d'hora

arxiu

Un home ha mort aquest matí en un incendi en un habitatge de Castelldefels, segons han informat els Bombers. El cos d’emergències ha rebut l’avís de l’incident poc després de dos quarts de deu. El foc se situava en una finca del carrer Doctor Fleming. Quatre dotacions dels Bombers s’han adreçat a l’indret i en arribar-hi han vist que cremava una pila de papers i una ampolla de gas butà al passadís d’entrada. De moment no han transcendit les causes de l’incendi, que ha quedat del tot apagat en menys d’un quart d’hora. Durant les tasques d’extinció els Bombers han localitzat, també al passadís, el cos sense vida de l’home que vivia a la finca.

Davant d’aquest fet el cos d’emergències ha avisat els Mossos d’Esquadra, que han enviat quatre patrulles i la Unitat d’Incendis en Estructures. Després els Bombers han ventilat l’habitatge. La seva intervenció ha acabat cap a tres quarts d’onze del matí.

Dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) també han actuat en l’incident.

Port de Tarragona