Irídia critica la càrrega policial dels Mossos a Gràcia i denuncia que ha posat «en perill» els manifestants

L'associació considera que l'operatiu ha generat "aglomeracions" i demana que l'actuació no quedi "impune"

Imatge penjada a les xarxes de l'aglomeració de persones entre les dues barreres de policies, a Gracia.

L’associació de defensa dels drets humans Irídia ha criticat la càrrega policial que s’ha produït aquest dissabte entre els carrers de Lesseps i Fontana, al barri de Gràcia, a Barcelona. Ha tingut lloc en el cinquè dia de protestes en contra de l’empresonament del raper Pablo Hasel, on s’han tornat a veure enfrontaments entre els agents de la policia i els manifestants. En aquest punt, Irídia considera que els Mossos han posat «en perill» la gent que hi havia concentrada, ja que l’operatiu ha generat «aglomeracions».

«Han carregat de dalt i des de baix», ha subratllat, afegint que diverses persones han resultat ferides. Per això, a través de les xarxes socials ha apuntat que es tractava d’una «càrrega de càstig» que no pot quedar «impune».

Port de Tarragona