Detingut per intentar atracar una farmàcia a Bonavista amenaçant una treballadora amb un tornavís

L'arrestat és un veí d Valls amb nombrosos antecedents policials per fets similars, segons els Mossos

Pla detall del tornavís utilitzat per l'atracador / CME

Els Mossos han detingut un veí de Valls de 44 anys com a suposat autor d’un delicte de robatori amb intimidació, en grau de temptativa, a una farmàcia del barri tarragoní de Bonavista. Els agents van rebre l’avís de la treballadora que va ser víctima de l’intent d’atracament poc abans de tres quarts de set de lla tarda. Segons els va explicar, un home havia entrat a l’establiment, situat al carrer Vint-i-u, reclamant-li els diners i exhibint un tornavís. Aprofitant que l’atracador regirava els calaixos, la víctima va aprofitar per fugir de la farmàcia. Quan el lladre també va marxar es va creuar amb una altra treballadora, a qui també va amenaçar.
Pocs minuts després una patrulla de Mossos va localitzar al carrer Vint-i-dos l’individu, que coincidia plenament amb la descripció i va ser detingut pel robatori amb intimidació. En l’escorcoll, els agents van localitzar un tornavís de 25 centímetres de llargada.

L’arrestat, amb nombrosos antecedents policials, passarà en les pròximes hores a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Port de Tarragona