Moren dues persones en un accident de trànsit a Olot

Una dona queda ferida lleu i la traslladen a l'Hospital Trueta

Imatge facilitada per Bombers de la Generalitat d'una excarceració. / Arxiu

Dos homes han mort i una dona ha quedat ferida aquest dimecres a la matinada en un accident de trànsit a Olot. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el sinistre hauria tingut lloc sobre la mitjanit quan el vehicle, que circulava per la carretera de la Deu, ha sortit de la calçada i s’ha estampat contra un arbre. En el cotxe hi anaven dos homes de 30 i 39 anys que han resultat les víctimes mortals i la dona que ha resultat ferida lleu. Els Bombers han tret del cotxe les dues víctimes mortals, que havien quedat atrapades i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha emportat la dona a l’Hospital Trueta de Girona.

Port de Tarragona