Càrregues dels Mossos i sis detinguts pels aldarulls durant una manifestació pro-Hasel a Terrassa

Els manifestants han llançat objectes contundents i pirotècnia a la línia policial

Una de les detencions d'aquesta nit. / Foto: captura de video de Justice

Els Mossos d’Esquadra han carregat aquest divendres al vespre contra els participants en una manifestació pro-Hasel que han llançat pedres, pirotècnia, ous, llaunes i altres objectes a la línia policial. Els fets han tingut lloc a la zona de la comissaria de la Policia Nacional, i després de diversos avisos als manifestants, els agents de la Brigada Mòbil han carregat contra els manifestants per dispersar-los. Segons els Mossos, un grup d’esvalotadors també ha cremat contenidors a la zona del centre de la ciutat. La policia ha practicat sis detencions pel llançament d’objectes a la línia policial. La manifestació ha començat a les vuit al raval de Montserrat i quan avançava cap al centre s’ha trobat amb el cordó policial que impedia el pas.
Davant d’aquest bloqueig alguns dels manifestants han començat a llançar pedres i altres objectes, així com artefactes de pirotècnia a la línia d’agents de la Brimo que tenien a escassos metres. Després d’avisar que desistissin de l’actitud, els agents han carregat i han dispersat la concentració. En aquest moment hi ha hagut la primera detenció.

Posteriorment els Mossos han informat que el grup de violents que ha protagonitzat els enfrontaments ha fet barricades al carrer Col·legi i ha cremat contenidors a la Rambla. La policia ha indicat poc després que havia practicat cinc detencions més també pels aldarulls.

Port de Tarragona