Troben una furgoneta bolcada en un barranc del Catllar amb el conductor mort a l’interior

El vehicle hauria sortit de la via i caigut per un desnivell durant la nit d'aquest dimarts, segons Trànsit

cedida

Un veí del Catllar ha localitzat aquest dimecres al matí una furgoneta que hauria caigut per un barranc de la urbanització Cativera amb el seu conductor mort a l’interior. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el vehicle podria haver sortit de la via aquest dimarts a la nit –els veïns de la zona van sentir un soroll fort però no van veure res-, caient per un desnivell i bolcant. El cos trobat a l’interior és el d’un veí del Catllar de 56 anys. Després de rebre l’avís poc després de dos quarts de vuit del matí, s’han desplaçat a la zona tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de bombers i dues ambulàncies del SEM. Un cop recuperat el cadàver, se li practicarà l’autòpsia per conèixer les causes del sinistre.

Port de Tarragona