banner Generalitat

Tres ferits en un atropellament durant un intent de robatori a Barcelona

Un dels afectats és el presumpte autor del delicte

arxiu

Tres persones han resultat ferides en un atropellament que ha tingut lloc quan es cometia un intent de robatori aquest dimecres a la nit a Barcelona, segons informa Betevé. Els fets han tingut lloc a la cruïlla de l’avinguda Meridiana amb el carrer València, al barri del Clot. Aparentment, els ferits són el presumpte lladre i els dos ocupants de la motocicleta que l’ha atropellat. Sembla que el presumpte lladre perseguia una altra persona que fugia d’ell quan s’ha produït l’atropellament. La víctima de l’intent de robatori ha resultat il·lesa. El presumpte atracador ha quedat detingut.Tres dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han atès els ferits, que han estat traslladats en ambulància a l’hospital. La Guàrdia Urbana ha obert una investigació per acabar de determinar les causes del sinistre.

Port de Tarragona