Mor als 75 anys l’advocat i polític tarragoní Albert Vallvé

Va ser vicepresident de la Diputació de Tarragona i tinent d'alcalde de cultura de l'ajuntament de la localitat

L’advocat i polític tarragoní Albert Vallvé ha mort als 75 anys. Vallvé va ser advocat del Col·legi d’Advocats de Tarragona i vicecònsol Honorari a Tarragona del Brasil. Va ser nomenat vicepresident de la Diputació de Tarragona i tinent d’alcalde de cultura de l’Ajuntament de Tarragona el 1999. Molt vinculat a la cultura i a les festes de la ciutat, va exercir de Magí de les Timbales des de finals dels anys 80 a la festivitat del Corpus i per les Festes de Santa Tecla. Vallvé va ser també casteller dels Xiquets de Tarragona i membre de la junta de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang.

El consistori ha mostrat aquest diumenge el seu «més sentit condol» i ha lamentat «profundament» aquesta pèrdua. També ho ha fet la Diputació de Tarragona, que ha assegurat que Vallvé ha estat sempre al costat «dels municipis, les persones i la cultura». «El nostre condol als seus familiars i amics», ha apuntat.

Port de Tarragona