Aznar i Rajoy declararan com a testimonis per la caixa B del PP el 24 de març

També s'ha establert calendari per a Jaume Matas, Pedro J. Ramirez, Javier Arenas o Francisco Álvarez Cascos

Els expresidents del govern espanyol pel Partit Popular José María Aznar i Mariano Rajoy declararan com a testimonis en el cas de la caixa B del PP el pròxim 24 de març, segons ha disposat aquest divendres la sala número 2 del penal de l’Audiència Nacional. El judici té com a encausat principal l’extresorer del partit Luis Bárcenas, que intenta demostrar que alts càrrecs de la formació conservadora, com el mateix Rajoy, estaven al cas de la comptabilitat paral·lela. Els magistrats també han marcat el calendari per a altres testimonis destacables com l’expresident balear Jaume Matas, l’exdirector del diari ‘El Mundo’ Pedro J. Ramirez o expesos pesants del PP com Javier Arenas, Francisco Álvarez Cascos o Maria Dolores de Cospedal.
També han de passar per la banqueta del judici, igualment en condició de testimonis, Rodrigo Rato, Federico Trillo, Pablo Crespo o Francisco Correa, entre d’altres.

Port de Tarragona