Els Bombers treballen en l’extinció d’un incendi a una nau industrial a la Canonja

A Idiada, a Santa Oliva, han apagat un petit incendi que afectava un contenidor de bateries elèctriques.

archivo

Els Bombers de la Generalitat treballen en l’incendi d’una nau industrial a la Canonja (Tarragonès). El cos ha rebut l’avís al voltant d’un quart de set del vespre i s’ha desplaçat fins al lloc dels fets amb nou dotacions. El foc s’ha escampat ràpidament perquè dins de la nau hi havia palla i llenya. Els efectius han muntat dues línies d’aigua per apagar les flames des de l’exterior.

Petit incendi en Idiada, en Santa Oliva

D’altra banda, un petit incendi s’ha declarat aquest diumenge al migdia dins el recinte industrial de l’Institut d’Investigació Aplicada de l’Automòbil (Idiada) a Santa Oliva (Baix Penedès). L’avís del foc s’ha rebut a les 12.43 hores i les flames cremaven un contenidor de bateries elèctriques, de sis metres de llargada, en una de les empreses del complex d’Idiada. Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en l’extinció de l’incendi amb l’ajuda d’escuma per ofegar les flames i evitar la seva propagació.

Port de Tarragona