Els Mossos detenen un home per entrar a la comissaria de Vic amb una arma falsa

L'home, amb trastorns mentals, va ser traslladat a l'hospital

Entrada a la comissaria de Vic amb les portes de vidre trencades per les protestes del passat 16 de febrer. / Fepol

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest vespre un home que va entrar a la comissaria de Vic amb una arma tipus trabuc, que va resultar ser falsa i que estava mig trencada, i un encenedor. Segons han explicat fonts policials, l’home va llençar aquests objectes i tot seguit va poder ser reduït. El detingut és conegut pels agents dels Mossos d’Esquadra d’altres actuacions i presenta un trastorn mental. Tot seguit, va ser traslladat a l’hospital per ser sotmès a una revisió. La comissaria és la mateixa que fa unes setmanes va ser assaltada per un grup de manifestants contraris a l’empresonament del raper Pablo Hasél.

Port de Tarragona