Troben una dona morta amb signes d’haver estat ofegada a un pis del carrer Pin i Soler de Tarragona

Un cotxe de policia davant del portal del bloc on ha aparegut morta una dona amb signes de violència. / Foto: Roger Segura

– Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona el cos de la qual ha aparegut amb signes de violència aquest dimecres cap a les vuit del vespre en un pis del número 11 del carrer Pin i Soler de Tarragona, segons ha avançat la SER i ha confirmat l’ACN de fonts properes a la investigació. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat dues ambulàncies a l’indret però no s’ha pogut fer res per salvar la vida de la víctima. Les mateixes fonts apunten que la dona podria haver mort ofegada. Cap a un quart d’onze de la nit la comitiva judicial es disposava a aixecar el cadàver.

Port de Tarragona