Detenen a Barcelona el presumpte autor de la mort violenta d’una dona a Tarragona aquest dimecres

L'arrestat és un home de 70 anys, familiar de la víctima

Bloc del carrer Pin i Soler de Tarragona on s'ha trobat el cos d'una dona morta d'edat avançada amb signes de violència. Pla general. / Roger Segura

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres a la nit a Barcelona un home de 70 anys com a presumpte autor de la mort d’una dona a Tarragona, segons ha informat la policia catalana. L’home pertany a l’entorn familiar de la víctima, segons ha pogut saber l’ACN. El fets van tenir lloc aquest dimecres a la tarda, quan els Mossos van localitzar una dona de 91 anys que hauria mort ofegada al seu domicili del carrer Pin i Soler de Tarragona. Poc després, els agents van detenir un home a Barcelona relacionat amb els fets. Se l’acusa d’un delicte d’homicidi. L’arrestat passarà a disposició judicial durant les properes hores.

Port de Tarragona