Els Mossos d’Esquadra detenen un home a Tarragona per un homicidi comès divendres a Torreforta

arxiu

Investigació de Mossos de Tarragona posarà avui a disposició judicial un home de 47 anys com a presumpte autor de la mort d’un altre en un homicidi comès divendres 26 de març a Torreforta. El detingut és de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona.
Els fets van tenir lloc la matinada del 26 de març quan, per motius que s’estan investigant, un home va agredir-ne un altre a l’altura del punt quilomètric 214 de la ctra. de València al barri de Torreforta. A conseqüència de l’agressió la víctima, de 46 anys, va ingressar en estat greu a l’hospital Joan XXIII, on va morir l’endemà com a conseqüència de la gravetat de les ferides. Dissabte a la tarda es va detenir a Tarragona el presumpte autor.

Port de Tarragona