Descobreixen un cadàver dins el cotxe d’un conductor que ha circulat 30 quilómetres en contra direcció a l’AP-7, a l’Alt Empordà

El detingut ha fugit quan s'ha adonat que a la frontera hi havia un control de gendarmes.

Arxiu

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui un conductor que va circular durant més de 30 quilòmetres en contradicció per l’AP-7 amb un cadàver dins el cotxe, informa TV3 i ACN. S’ha obert una investigació per determinar les circumstàncies del fet. Cap a quarts de dotze del matí, un vehicle que circulava en sentit nord per l’autopista i estava a punt de creuar la frontera ha girat cua de cop en veure un control. Des d’allà i fins a la sortida 5 –la que porta cap a l’Escala- el cotxe ha anat en contra direcció, fins que ha sortit de l’autopista i ha començat a enfilar carreteres secundàries. Els Mossos d’Esquadra, que han desplegat diverses patrulles per interceptar-lo, l’han pogut atrapar a l’alçada de Jafre (Baix Empordà). Allà, el conductor ha tingut un accident i ha sortit de la carretera. Després de detenir-lo, la policia l’ha traslladat a la comissaria de la Bisbal.

Port de Tarragona