Ingressa a presó per cremar tres vegades un magatzem i amenaçar de mort dues persones a Albinyana

L'home, de 30 anys, també va incendiar una furgoneta

Arxiu / Archivo

El jutge de guàrdia del Vendrell va decretar l’ingrés a presó d’un home de 30 anys per temptativa d’homicidi, quatre delictes d’incendi, un delicte menys greu d’amenaces, un robatori amb força i un delicte d’usurpació de funcions públiques. L’home va causar una sèrie d’incidents al carrer Alfàbrega d’Albinyana (Baix Penedès). El 24 de febrer va cremar una furgoneta i el magatzem del seu veí. Mentre la nau cremava, hauria accedit per la força a l’interior i sostret diferent material d’obres. El 5 de març va tornar a incendiar el magatzem tot i saber que a l’interior hi havia dormint un amic del llogater de la nau. Així, mentre hi calava foc va amenaçar de mort la persona que hi havia dins.Posteriorment, el 14 de març l’empresonat va amenaçar de mort amb una arma blanca també el llogater del magatzem i poc després hi va provocar un nou foc, que va calcinar totalment la propietat. En tots els incendis hi van haver d’actuar els bombers.

Uns dies després, el 19 de març, es va identificar com a policia en un restaurant del Vendrell, quan en realitat tenia una placa de seguretat privada, motiu pel qual se l’acusa d’un delicte d’usurpació de funció pública. Finalment, el 6 d’abril va ser detingut i posat a disposició judicial.

Port de Tarragona