Mor la víctima de l’apunyalament d’aquest matí al centre de Terrassa

Els Mossos han detingut el presumpte autor de l'agressió

arxiu

La víctima de l’apunyalament que hi ha hagut aquest matí al centre de Terrassa ha mort aquesta tarda a l’hospital, segons ha pogut saber l’ACN. Els fets han tingut lloc cap a les deu del matí al carrer Joaquin Paz i els Mossos d’Esquadra, que investiguen els fets, han detingut una hora més tard el presumpte autor de l’agressió que ha acabat resultant mortal. En un primer moment el ferit ha estat traslladat per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en estat greu a un centre hospitalari, i els agents de la policia que han arribat a l’indret han pogut detenir l’altre individu que s’havia intentat ocultar en una zona propera al lloc dels fets.
Els Mossos han indicat posteriorment que el detingut és un home de 46 anys i nacionalitat espanyola. La víctima, també de nacionalitat espanyola, en tenia 51. Segons ha informat la policia, el ferit ha mort cap a les set de la tarda.

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació.

Port de Tarragona