Troben el cadàver d’un home amb signes de violència al maleter del seu cotxe, aparcat a un carrer de Roses

El germà de la víctima va trobar el cos després de portar uns dies sense saber res d'ell

Carrer de Bernat Metge, a Roses. / GM

El cadàver d’un home va aparèixer al maleter del seu cotxe la nit d’aquest dilluns a Roses (Alt Empordà), segons ha avançat la SER i han confirmat fonts dels Mossos a l’ACN. El cos el va trobar el germà de la víctima cap a les 22.45 hores al carrer Bernat Metge i va alertar la policia. Feia uns quatre dies que no sabia res del seu germà. El cos presenta signes de violència i els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Girona s’ha fet càrrec del cas. Segons informen els Mossos d’Esquadra, cap a les onze de la nit de dilluns agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Roses s’han adreçat fins a un carrer Bernat Metge on presumptament hi hauria un home mort dins del maleter d’un cotxe.

Quan els agents han arribat al lloc dels fets, han constatar que el cos tenia signes de criminalitat. La DIC s’ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

El cos de la víctima el van traslladar a l’Institut de Medicina Legal a Girona, on els forenses li faran l’autòpsia per determinar la causa de la mort. Segons fonts properes a la investigació, la víctima estava lligada, embolicada i tenia ferides que podrien ser compatibles amb arma blanca.

El jutjat d’instrucció 5 de Figueres ha decretat secret de sumari

Port de Tarragona